slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
Proiect sustinerea familiilor nevoiase -etapa I

Proiectul a fost implementat în municipiul Chișinău cu scopul de a oferi sprijin material și asistență psihologică familiilor cu mulți copii, familiilor cu copii cu dizabilități și persoanelor în vârstă.

În această etapă a proiectului, ajutăm o familie numeroasă aflată într-o situație dificilă. În total, pe parcursul derulării proiectului, aveam 3 familii în grija noastră. În cadrul proiectului, am dezvoltat și implementat activități de colectare a lucrurilor, alimente și produse de igienă, bunuri esențiale și rechizite școlare. De asemenea, psihologul nostru a elaborat un plan pentru 3 consultatii de suport psihologic.

Toate acțiunile proiectului au avut ca scop extinderea și îmbunătățirea oportunităților de dezvoltare socială, realizarea potențialului creativ al grupurilor social vulnerabile ale populației, oferindu-le asistență gratuită din partea voluntarilor, sponsorilor și locuitorilor orașului. Scopul proiectului a fost de a atrage atenția administrației orașului, a direcției de protecție socială a populației și a tuturor categoriilor de cetățeni spre rezolvarea problemelor familiilor numeroase, cu copii cu dizabilități, vârstnici și persoane cu dizabilități.